Press 032 marketing

Od lipnja 2017. “T-mark” je marketinški zastupnik stranice “press032”, newsportala specijaliziranog za zbivanja na području Vukovarsko-srijemske županije.

“press032” je stranica koju uređuje iskusna novinarska ekipa, a prosječno, na mjesečnoj bazi, bilježi više od 500 posjeta na dan (u srpnju 2017. brojač je prebrojao dnevne posjete od 150 do čak 1.913 posjetitelja). Riječ je o posjeti kakvom se vjerojatno ne može pohvaliti niti jedna druga stranica u županiji, stoga je neupitno isplativa za oglašavanje putem reklamnih bannera svima onima koji se bave maloprodajom i uslugama unutar Vukovarsko-srijemske županije. Zainteresiranim oglašivačima omogućujemo login na statistički servis, gdje se u posjetu stranice mogu uvjeriti i sami (primjer iz mjeseca srpnja prikazan je na sljedećoj slici).

 

Marketing press032 - statistike posjete

Veoma smo fleksibilni u pregovorima, a moguće su brojne opcije (poput npr. izmjene promo-bannera kako se klijentu izmjenjuju prodajne akcije i sl.).  Za sve dodatne informacije dostupni smo putem mobitela 098 908 44 25.

Ostale stranice na kojima iznajmljujemo prostor za oglašavanje su stranice vlastite produkcije:

  • hr-kamioni.com , web o kamionima i prijevozu
  • custom-culture.com, stranica o oldschool i custom automobilima i motorima, rock’n’rollu, tetovažama i srodnim sadržajima