Web-dizajn (izrada web-stranica)

Web-dizajn (izrada web-stranica) posao je kojim se “T-mark” Vinkovci bavi više od deset godina. Web-stranice su zasnovane na poznatom i pouzdanom CMS sustavu (“Content Management System”, sustav upravljanja sadržajem) “WordPress”, a osnovni kriteriji kojima se odlikuje web-dizajn “T-mark-a” su preglednost i jednostavnost navigacije k traženim sadržajima.

Osim standardnog pregleda na računalu, stranice su prilagođene mobilnim preglednicima (mobilni telefoni, tableti). Također je moguća obuka u korištenju CMS sustava nakon koje sadržaje na svoju stranicu možete dodavati i sami.

U fazi dogovora preferiramo osobni kontakt, ponekad i osobnu, fizičku podršku na lokaciji klijenta (npr. u slučajevima otklanjanja poteškoća s aplikacijama za rad s emailom), stoga se uglavnom ograničavamo na klijente koji su nam udaljeni do 100 km od našeg sjedišta (Vinkovci, Vukovar, Županja, Osijek, Đakovo, pa sve do Sl. Broda).

Više o tematici web-stranica, pisano jednostavnim, razumljivim jezikom pročitajte ovdje.

Primjere dizajniranih stranica možete pronaći u linkoteci u desnom stupcu, ili pogledati neke screenshotove u donjoj foto galeriji (kod novijih stranica snimljen je i mobilni pregled).

« od 2 »